Produktet & Brendet

Produktet tona

Beta Group sh.p.k është një kompani tregtare e cila aktualisht punon me mallëra si sheqeri, mielli, vaji. Deri më tani kompania është prezente në Kosovë, Mal të Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovinë dhe Shqipëri.

Portet, vendzbarkimet kryesore të ridistribuimit janë porti i Barit-Mali i Zi dhe Ploqës- Kroaci. Së fundmi kemi filluar distribuimin nga porti i Selanikut-Greqi dhe porti I Durrësit-Shqipëri.

Produktet tona

Për familjet e mëdha dhe të vogla, për ata që duan të bëjne torte, ëmbëlsira të ndryshme, marmelatë, ose që thjesht duan të ëmbëlsojnë pijën e tyre të nxehtë apo të ftohtë. Sheqeri Kristal i bardhë BETA është i rafinuar mirë të shkrihet shpejt dhe me lehtësi në përgaditjen e torteve dhe ëmbëlsirave të ndryshme. Sheqerin BETA mund ta gjeni në paketim prej 1 kg, 5 kg, dhe 25 kg. Duke qenë udhëheqës i tregut në Kosovë, produktet tona mund të gjenden në cdo pike shitje ne Kosovë. Një nga përqendrimet tona kryesore dhe më të medha në treg është furnizimi i prodhuesve industrial.

Beta Group sh.p.k është një kompani tregtare e cila aktualisht tregton mallra si sheqeri, mielli, vaji,fasulja,orizi,etj

SHEQER

Sheqeri Kristal i bardhë BETA GROUP është i rafinuar mirë të shkrihet shpejt dhe me lehtësi në përgaditjen e torteve dhe ëmbëlsirave të ndryshme. Sheqerin BETA mund ta gjeni në paketim prej 1 kg, 5 kg, dhe 25 kg.

VAJ

Kompania jonë bënë shitjen e vajit të lulediellit në 0,905 dhe 1 litra shishe nën emrin e kompanisë BETA. Prodhuar nga rafinimi i vajit të lulediellit të marra nga fara e lulediellit me cilësinë më të lartë në treg.

MIELL

Mielli nga BETA Group është duke u ofruar në treg në paketim 1 kg, 5kg, dhe 25 kg. Ne jemi të përqendruar kryesisht të ofrojmë dy lloje të tipit të cilësisë 400 dhe 500.

SHEQER I KAFTË

Sheqeri i Kaftë Beta mund të gjendet në paketim 0.500gram dhe 1kg.

FASULE

Fasulet janë një ushqim me shumë rëndësi në shumë kultura anembanë botës. Ajo siguronë trupit të njeriut disa lëndë ushqyese të rëndësishme dhe Beta Group ofron ato në paketim prej 800g.

ORIZ

Oriz i bardhë natyral dhe 100% organik. Orizin e Beta-s konsumatorëve u vjen në paketim prej 800g.

PRODUKTET "LINDT"

Beta Group sh.p.k është distributor zyrtar i produkteve Zvicërrane të brendit Lindt. Llojet e ndryshme si Lindt Lindor, Lindt Classic, Lind Premium dhe shumë lloje tjera kualitative, me shije të veçantë mund të gjenden në rrjetin e të gjitha dyqaneve në Kosovë.

SHEQER

Sheqeri Kristal i bardhë BETA GROUP është i rafinuar mirë të shkrihet shpejt dhe me lehtësi në përgaditjen e torteve dhe ëmbëlsirave të ndryshme. Sheqerin BETA mund ta gjeni në paketim prej 1 kg, 5 kg, dhe 25 kg.

VAJ

Kompania jonë bënë shitjen e vajit të lulediellit në 0,905 dhe 1 litra shishe nën emrin e kompanisë BETA. Prodhuar nga rafinimi i vajit të lulediellit të marra nga fara e lulediellit me cilësinë më të lartë në treg.

MIELL

Mielli nga BETA Group është duke u ofruar në treg në paketim 1 kg, 5kg, dhe 25 kg. Ne jemi të përqendruar kryesisht të ofrojmë dy lloje të tipit të cilësisë 400 dhe 500.

SHEQER I KAFTË

Sheqeri i Kaftë Beta mund të gjendet në paketim 0.500gram dhe 1kg.

FASULE

Fasulet janë një ushqim me shumë rëndësi në shumë kultura anembanë botës. Ajo siguronë trupit të njeriut disa lëndë ushqyese të rëndësishme dhe Beta Group ofron ato në paketim prej 800g.

ORIZ

Oriz i bardhë natyral dhe 100% organik. Orizin e Beta-s konsumatorëve u vjen në paketim prej 800g.

PRODUKTET "LINDT"

Beta Group sh.p.k është distributor zyrtar i produkteve Zvicërrane të brendit Lindt. Llojet e ndryshme si Lindt Lindor, Lindt Classic, Lind Premium dhe shumë lloje tjera kualitative, me shije të veçantë mund të gjenden në rrjetin e të gjitha dyqaneve në Kosovë.