Beta Group është njëra nga kompanitë kryesore tregtare të Kosovës të shitjës dhe distribuimit të mallrave të bursës

Beta Group është kompani që përfshin shitjen e produkteve me shumicë, të artikujve ushqimorë dhe veprimtari të tjera.

‘Beta’ është themeluar me kapital privat më 1993 në Prishtinë me qëllimin kryesor që të furnizojë tregun vendor dhe rajonal me artikuj ushqimorë bazë të cilësisë më të lartë. Kompania nga viti në vit shënon rritje dinamike duke e konfirmuar veten si lider në tregun e ushqimit në Kosovë.

MË SHUMË

2M+

Investime

0+

Punëtorë

0+

Partnerë

0+

Produkte

BETA Group është një kompani tregtare e cila aktualisht tregton mallra si sheqeri, mielli, vaji.

SHIKO PRODUKTET

Beta Group në ndërtimin tuaj.
Te ne gjeni shumëllojshmëri të metalit ndërtimor.

SHIKO PRODUKTET
  • DEPO
  • PARKING
  • ZYRE

Hapësirë e lirë për biznesin tuaj.
Na kontaktoni dhe filloni ëndrrën tuaj ndërmarrëse.

KONTAKTO TANI

Një ekip i dedikuar profesionistësh
të angazhuar për të tejkaluar pritshmëritë.

RRETH NE

Deri më tani kompania është prezente në Kosovë, Mal të Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovinë dhe Shqipëri.

PARTNERËT TANË