Informohu më shumë

ZYRE | DEPO | PARKING

 

Zyra: 1,200 m2

Depo e mbyllur: 5,750 m2 apo 5,000 europaleta

Depo e hapur: 8,500 m2 me peshore moderne për mallëra të rënda

Vendparkim: 100 automjete.

Na kontaktoni dhe filloni
ëndrrën tuaj ndërmarrëse.

+383 (0)38 549 401

+383 (0)38 549 479

office@beta-ks.com