Produktet Ushqimore

Beta Group është kompani tregtare e cila specializon shitjen me shumicë dhe distribuimin e artikujve si sheqeri, mielli, vaji, fasulja dhe orizi. Beta Group ushtron aktivitetin tregtar në Kosovë, Mal të Zi, Maqedoninë e Veriut, Bosnje dhe Hercegovinë dhe Shqipëri.

Produktet Ushqimore

SHEQER

Paketimi : 900gr, 1kg, 4kg, 5kg, 25kg

MIELL

Paketimi: 1 kg, 5kg, 25 kg

VAJ

Paketimi: 1L

ORIZ

Paketimi: 800g

FASULE

Paketimi: 800g

SHEQER I KAFTË

Paketimi: 500gr, 1kg

SHEQER

Paketimi : 900gr, 1kg, 4kg, 5kg, 25kg

MIELL

Paketimi: 1 kg, 5kg, 25 kg

VAJ

Paketimi: 1L

ORIZ

Paketimi: 800g

FASULE

Paketimi: 800g

SHEQER I KAFTË

Paketimi: 500gr, 1kg