Garantojmë ndërtimet tuaja me cilësin e lartë të hekurit.

Produkte për ndërtimtari

HEKUR NDËRTIMOR

Që nga viti 1995, “Beta” filloi të zgjerojë gamën e aktiviteteve të produkteve në industrinë e metaleve. Që atëherë ne kemi krijuar pozitën tonë të fortë dhe duke qenë një nga udhëheqësit në industrinë e metaleve.

Armaturë ndërtimore

Profile të armaturës nga ϕ 8mm deri në ϕ 32mm.